Over ons

Het team

Met 25 jaar ervaring op de teller kan men gerust zeggen dat ABLI een vaste waarde is op de Belgische markt van projectontwikkelaars. Wij zijn reeds met acht mensen actief en kunnen het volledige project voor u uitwerken. Natuurlijk is dit alles niet zomaar gebeurd van dag één op dag twee!

Ons verhaal begon in september 1995, wanneer ABLI nog officieel onder de naam Wettrimmo bvba ging. Onze missie was, en is nog steeds, het aanwerven van projectgronden om deze op duurzame wijze te ontwikkelen en zo tot een mooie realisatie te komen!

De projecten die wij uitvoeren zijn vooral gericht op commerciële ontwikkelingen, maar alsook verkavelingen. Sedert 2006, wanneer Wettrimmo omgevormd werd tot ABLI, hebben wij ook een reeks appartement projecten gerealiseerd.

Bij ons is het steeds belangrijk dat onze projecten afgeleverd worden met een hoge kwaliteitsgraad, maar dat deze uiteraard betaalbaar blijven voor iedereen!

Elke dag opnieuw zetten wij ons in om de dromen van mensen waar te maken op zowel commercieel gebied, verkavelingen of residentieel wonen.

Ontdek het team die dit voor u mogelijk maakt.

Philip Vanmarcke

CEO
BIV: 202.731

Marie-Sybille Koll

Administratie

Noah De Bruyn

Commercieel vertegenwoordiger
BIV: 516 459

Bart Van den Bossche

Werfopvolging

Philippe Brantegem

Afgevaardigd Bestuurder